in-surf 2

CryptoTab

RTB2

RTB1

sape mobile fullscrin

RTB

банер1

воскресенье, 18 марта 2018 г.

НІЖНА ПАСКА (ДУЖЕ ВДАЛИЙ РЕЦЕПТ)



Паска виходить пухка, ароматна, золотиста, наче сонечко! Цей рецепт перевірений тисячами господить.



ПОТРІБНО:

1 кг борошна (не більше і не менше),
 400 г молока, 
10 жовтків, 
100 г дріжджів, 
200 г масла або маргарину, 
300 г цукру, 
100 г родзинок, 
0,5 ч. ложки солі,
 цедра лимона.


ПРИГОТУВАННЯ:

Замісити опару: дріжджі розчинити у теплому молоці, додати 100 г цукру і 200 г борошна, добре перемішати і поставити у тепле місце, щоб опара збільшилась удвоє.

Відтак додати решту цукру, жовтки, сіль і борошно, вимісити, додати родзинки, цедру. Замісити до однорідності і наприкінці влити розтоплений, але охолоджений жир.

Місити приблизно 10–15 хв, поки тісто не почне відставати від рук. Поставити у тепле місце, щоб збільшилось удвоє. Тоді його прим’яти і зачекати, щоб знову підросло.

Розкласти тісто у форми, заповнюючи 1/3 об’єму, дати знову піднятись удвоє.

Духовку нагріти до температури 200 °С. Поставити паски і через 10 хв зменшити температуру до 170–160 °С. Випікати ще 50 хв.

З цієї порції виходить 3 паски діаметром приблизно 18, 20 і 25 см




СМАЧНОГО!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

sape5

рекомендательный блок sape

in-surf 3

RTB3

ПОДЕЛИТЬСЯ

Sape video mobile

RTB 5

Популярные рецепты.