in-surf 2

CryptoTab

RTB2

RTB1

sape mobile fullscrin

RTB

банер1

вторник, 20 февраля 2018 г.

КУРИНЫЕ КОТЛЕТЫ




Ингредиенты: Куриный фарш - 800 г. Лук - 1 шт. Хлеб - 2 кусочка Молоко - 70 мл. Специи (кориандр, карри, паприка и др.) - по вкусу Панировочные сухари - по желанию

Приготовление: Отрезать от хлеба корочки, мякоть замочить в молоке на пару минут. Лук почистить и мелко нарубить. Смешать мясо, лук, отжатый от молока хлеб и специи. Сформировать котлеты мокрыми руками. По желанию обвалять в сухарях. На горячей сковороде с маслом обжарить до золотистого цвета. Обычно это занимает 10-20 минут.

ЗАПЕЧЁННОЕ ФИЛЕ СЁМГИ


ГОТОВИМ ВКУСНО ДОМА

Ингредиенты: Семга (филе) - 700 г. Горчица дижонская - 1, 5 ч. л. Оливковое масло - 20 мл. Лимонный сок - 100 мл. Чеснок - 3 зубчика Петрушка - пучок Соль, перец- по вкусу Приготовление: При необходимости промыть, вынуть кости и просушить филе. Разогреть духовку до 240 градусов. Смешать нарезанную петрушку, выдавленный через пресс чеснок и горчицу. Посолить , поперчить смесь и добавить лимонный сок с маслом. Перемешать. Положить рыбу в форму. Тщательно полить соусом. Положить сверху лимон по желанию. Запекать 15 минут.

М"ЯСНІ КНЕДЛІ, ФАРШИРОВАНІ СЛИВАМИ. В СМЕТАННОМУ СОУСІ!



Інгредієнти:
м'ясний фарш (з розмоченою булкою і цибулею) - 500 г молоко - 50 мл яйце - 1 шт імбир (тертий) - 1 ч. ложка зелень кропу та базиліку - за смаком соняшникова олія - 1 ст. ложка борошно і сухарі - для панірування сіль і чорний мелений перець - за смаком вершкове масло - 50 г Для начинки: сині сливи (без кісточок) - 300 г

Для соусу:
сметана - 100 г, сливи - 10 половинок, цибуля - 1 шт., вода - 1 склянка, сіль і чорний мелений перець - за смаком, цукор - 1 ч. ложка.

Для прикраси:
зелень петрушки і помідори.

Спосіб приготування: У м’ясний фарш додайте спеції, яйце, нарізану зелень, молоко і масло, перемішайте. Сливи розділіть на половинки. З фаршу зробіть невеликі кульки, покладіть на дошку, зробіть заглиблення і викладіть половинку (або четвертинку) сливи, зліпіть кнедлики. Обваляйте кнедлики в суміші борошна і панірувальних сухарів і обсмажте на олії з 2-х сторін. Обсмажені фаршировані кнедлі складіть в чавунну каструлю, залийте розведеною водою зі сметаною і спеціями, покладіть цілу цибулину і половинки слив. Тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин. Готові кнедлі зі сливами подавайте з картопляним пюре, прикрасивши страву зеленню петрушки і помідорами.

СМАЧНОГО!!!

УГОРСЬКИЙ ГУЛЯШ




Інгредієнти: яловичина - 2 кг цибуля - 4-5 шт часник - 3 зубці олія - 60 мл бульйон - 1 л томатна паста - 120 г мелена паприка - 4 ст. ложки насіння чебрецю, чорний мелений перець і сіль - за смаком зелень петрушки - для прикраси Спосіб приготування: М’ясо поріжте великими кубиками. Цибулю і часник подрібніть. Обсмажте цибулю на олії до легкого золотистого кольору. До цибулі додайте часник, паприку, сіль, перець, насіння кмину, перемішайте. Змішайте бульйон і томатну пасту, дайте закипіти і зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте м’ясо і готуйте, не накриваючи кришкою, близько 1-1,5 години. Посипте гуляш подрібненою зеленню петрушки і подавайте з улюбленим гарніром.
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС: http://www.ok.ru/retseptylu

sape5

рекомендательный блок sape

in-surf 3

RTB3

ПОДЕЛИТЬСЯ

Sape video mobile

RTB 5

Популярные рецепты.