Інгредієнти:
м'ясний фарш (з розмоченою булкою і цибулею) - 500 г молоко - 50 мл яйце - 1 шт імбир (тертий) - 1 ч. ложка зелень кропу та базиліку - за смаком соняшникова олія - 1 ст. ложка борошно і сухарі - для панірування сіль і чорний мелений перець - за смаком вершкове масло - 50 г Для начинки: сині сливи (без кісточок) - 300 г
Для соусу:
сметана - 100 г, сливи - 10 половинок, цибуля - 1 шт., вода - 1 склянка, сіль і чорний мелений перець - за смаком, цукор - 1 ч. ложка.
Для прикраси:
зелень петрушки і помідори.
Спосіб приготування: У м’ясний фарш додайте спеції, яйце, нарізану зелень, молоко і масло, перемішайте. Сливи розділіть на половинки. З фаршу зробіть невеликі кульки, покладіть на дошку, зробіть заглиблення і викладіть половинку (або четвертинку) сливи, зліпіть кнедлики. Обваляйте кнедлики в суміші борошна і панірувальних сухарів і обсмажте на олії з 2-х сторін. Обсмажені фаршировані кнедлі складіть в чавунну каструлю, залийте розведеною водою зі сметаною і спеціями, покладіть цілу цибулину і половинки слив. Тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин. Готові кнедлі зі сливами подавайте з картопляним пюре, прикрасивши страву зеленню петрушки і помідорами.
СМАЧНОГО!!!
Комментариев нет:
Отправить комментарий