Інгредієнти: яловичина - 2 кг цибуля - 4-5 шт часник - 3 зубці олія - 60 мл бульйон - 1 л томатна паста - 120 г мелена паприка - 4 ст. ложки насіння чебрецю, чорний мелений перець і сіль - за смаком зелень петрушки - для прикраси Спосіб приготування: М’ясо поріжте великими кубиками. Цибулю і часник подрібніть. Обсмажте цибулю на олії до легкого золотистого кольору. До цибулі додайте часник, паприку, сіль, перець, насіння кмину, перемішайте. Змішайте бульйон і томатну пасту, дайте закипіти і зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте м’ясо і готуйте, не накриваючи кришкою, близько 1-1,5 години. Посипте гуляш подрібненою зеленню петрушки і подавайте з улюбленим гарніром.
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС: http://www.ok.ru/retseptylu
Комментариев нет:
Отправить комментарий