in-surf 2

CryptoTab

RTB2

RTB1

sape mobile fullscrin

RTB

банер1

понедельник, 18 декабря 2017 г.

КАРТОПЛЯНА КОВБАСА!

КАРТОПЛЯНА КОВБАСА!



Смачна і ситна страва. Особливо поширена на Поліссі. Готуємо, друзі!

Для приготування картопляної ковбаси вам знадобиться:

1 кг картоплі 300 г шкварок 150 г смальцю 300 г цибулі 1 ст. л. сметани ½ гол часнику сіль, чоний перець кишка (її потрібно замочити на годину в розчині оцту та солі щоб позбутися запаху).
Спосіб приготування:

1.Шкварки перемелюємо на м'ясорубці. 2. На смальці смажимо цибулю до золотистого кольору. 3. На терці тремо картоплю, додаємо 1 ст. ложку сметани, щоб картопля не потемніла. 4. До цибулі додаємо шкварки, сіль, перець, спеції за смаком. В картопляну масу вичавлюємо часник. 5. Коли суміш з цибулі та шкварок вистигне - додаємо її у картопляну масу та вимішуємо. 6. Підготовлені кишки наповнюємо фаршем, залишаємо трохи м'якими, щоб начинка не порвала кишку під час готування. 7. Формуємо ковбаски по 15 см завдовжки, перев'язуємо кулінарною ниткою. 8. Проварюємо в окропі хв 15-20. Висушуємо і запікаємо до золотистої скоринки у духовці або печі. Смакує зі свіжими овочами або квашеною капустою.



СМАЧНОГО!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

sape5

рекомендательный блок sape

in-surf 3

RTB3

ПОДЕЛИТЬСЯ

Sape video mobile

RTB 5

Популярные рецепты.